Ondanks de stortvloed van crypto -financiële bedrijven, is de markt nog steeds niet snel genoeg om opkomende uitdagingen bij te houdenc hoe werkt een crypto wallet?. De recente meltdown heeft de kwetsbaarheden van het financiële systeem blootgelegd.

De crypto -financiële industrie heeft beweerd dat haar technologie de behoefte aan tussenpersonen kan elimineren. Desalniettemin heeft het IMF gewaarschuwd dat crypto-assets kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen. Deze kwetsbaarheid kan de verdamping van de liquiditeit veroorzaken, die overloopt in de conventionele financiële sector.

Bovendien heeft het IMF erop gewezen dat de legitimiteit van crypto -munten twijfelachtig is. Deze kwestie wordt verergerd door vragen over de finaliteit van transacties. Een vork in de blockchain kan bijvoorbeeld een legitieme transactie wegvagen. Evenzo kan een kredietnemer die een crypto -munt als een leninggarantie opzet mogelijk niet in staat om dat belang terug te krijgen totdat de lening is terugbetaald.

Een van de meest populaire manieren om cryptocurrency te lenen is via een kredietplatform. Deze platforms vereisen dat de kredietnemer ten minste 25 tot 50 procent van de lening in een crypto -actief inzet. De kredietgever zal de lening vervolgens automatisch financieren.

De rentetarieven die door deze platforms worden aangeboden, kunnen variëren van 3% tot 7%. Als de kredietnemer de lening niet heeft terugbetaald, kan het platform zijn verliezen terugvorderen.

De rente aangeboden door een crypto -kredietplatform hangt af van de risicotolerantie van de belegger en de marktomstandigheden. In sommige gevallen kan de aangeboden rentevoet zo hoog zijn als 17%.